Întrebări frecvente

Unde pot primi ajutor?

Depinde de ce tip de ajutor ai nevoie. Poţi găsi o mulţime de informaţii despre joc dând click pe linkul din meniu "Jocul" şi alegând categoria pe care o cauţi.

De asemenea, poţi verifica pe forum şi să ceri ajutor sau sfaturi altor jucători.

În plus, avem o echipă specializată de Suport dacă nu găseşti răspunsurile căutate. Contacteaz-o aici.

Care sunt regulile de joc?

Pentru ca jocul să rămână corect şi plăcut pentru toţi participanţii, avem un set de reguli ale jocului, pe care trebuie să le respecţi pentru a putea juca. Poţi vedea aceste reguli aici

Ce sunt Diamantele şi cum le pot obţine?

Diamantele sunt tipul de "monedă" premium în jocul Forge of Empires. Nu este obligatoriu să cumperi Diamante pentru a putea juca. Cu toate acestea, ele oferă anumite beneficii care îţi înlesnesc progresul. Diamantele pot fi cumpărate cu bani reali, dar pot fi şi primite ca recompensă la diferite misiuni (şi sondaje).

Cum funcţionează Motivarea şi Finisarea şi cât durează?

O motivare dublează producţia unei clădiri de producţie sau a unei structuri rezidenţiale. Ea are efect doar pentru o colectare. O finisare dublează fericirea oferită de o clădire culturală sau o decoraţiune. Ea durează 12 ore. Poţi motiva sau finisa o clădire a altui jucător o dată la fiecare 24 de ore.

Am cucerit un depozit de bunuri pe hartă. Ce fac cu el?

Depozitele de bunuri cresc producţia bunului respectiv cu 400% când acesta este fabricat într-o clădire de producţie bunuri.

Ce sunt Punctele Forge şi cum le obţin?

Ai nevoie de Puncte Forge pentru a progresa în joc. Ele sunt depozitate în bara aflată în partea de sus a ecranului, în partea centrală. Primeşti 1 Punct Forge pe oră până la o cantitate maximă stabilită, iar puncte suplimentare se pot achiziţiona cu monede sau Diamante. Punctele Forge sunt folosite pentru cercetare, schimburi comerciale în afara ghildei sau pentru donaţii la Clădiri legendare.

Aveţi în plan să introduceţi epoci noi?

Da. Forge of Empires este în continuă dezvoltare şi se adaugă în mod regulat conţinut nou în joc. Te rugăm să urmăreşti secţiunea Noutăţi pentru informarea cu privire la viitoarele caracteristici şi modificări din joc.

Cum primesc puncte în clasamentul global?

Poţi primi puncte din construirea de clădiri noi, din bătăliile purtate şi din folosirea bunurilor (la cercetări, negocieri de sectoare sau la tezaurul ghildei).

Locuitorii mei sunt furioşi. Ce trebuie să fac?

Construieşte mai multe clădiri culturale şi decoraţiuni - ele cresc nivelul de fericire în oraş.

Nu vreau ca Forge of Empires să fie cu muzică. Pot să o opresc?

Da. Butoanele pentru controlul sunetului şi muzicii în joc se află în partea din stânga jos a ecranului.

Tocmai am primit un plan. Ce pot să fac cu el?

Planurile sunt fragmente de schiţe folosite pentru construirea Clădirilor legendare. Ai nevoie de 9 planuri unice de la o clădire pentru a completa schiţa necesară şi a putea începe construcţia.

Pot să introduc o clădire în Inventar?

Clădirile obținute ca recompensă la diferite evenimente se pot păstra în Inventar până când le amplasezi în oraș. Apoi, poți folosi funcția de "Stocare clădiri" pentru a plasa o clădire de la un eveniment înapoi în inventar.

Dacă nu ai niciun obiect "Stocare clădiri", încearcă să îl obții la evenimentele și ofertele speciale!

Cum pot obţine planuri?

De fiecare dată când motivezi sau finisezi clădirile celorlalţi jucători, există o posibilitate de a găsi un plan. Şansele de a găsi planuri sunt mai reduse la jefuirea clădirilor faţă de motivare şi finisare. O altă posibilitate este participarea la ridicarea Legendarelor celorlalți jucători, prin donarea de Puncte Forge. De asemenea, poţi primi planuri din misiuni, evenimente speciale sau prin cumpărarea lor cu Diamante.

Cum pot obţine medalii?

Poţi câştiga medalii prin câştigarea de turniruri, îndeplinirea anumitor misiuni sau prin sprijinirea altor jucători în ridicarea Clădirilor legendare ale acestora.

Cum îmi cresc populaţia?

Nivelul populaţiei creşte prin construirea de clădiri rezidenţiale. Mai târziu în joc, și unele Clădiri Legendare oferă ca bonus populație.

Am nevoie de bunuri pentru a debloca o tehnologie. Cum fac rost de ele?

Există mai multe posibilităţi de a face rost de bunuri. Le poţi produce tu construind clădiri de producţie bunuri sau le poţi obţine din schimburi comerciale cu alţi jucători. Bunurile mai pot fi, de asemenea, cumpărate cu Diamante sau obţinute prin jefuirea clădirilor de producţie ale altor jucători. Mai târziu în joc, și unele Clădiri Legendare oferă bunuri ca bonus.

Alegerea lumii

Bine ai revenit, .

Acestea sunt lumile în care ai jucat deja:
  Începe o lume nouă, pe care încă nu ai descoperit-o

   Nu eşti ?

   Deconectează-te

   blaaah