Mesajele şi forumul

Mesajele

Comunicarea este cheia succesului. Pentru a vorbi în mod individual cu jucători din vecinătate, foloseşte Centrul de mesaje, pentru transmiterea şi primirea acestora. De asemenea, pe forum poţi afla despre noutăţile din joc şi poţi interacţiona cu toţi ceilalţi jucători. Dar te rugăm ca, în comunicare, să foloseşti un ton amical şi să nu jigneşti pe nimeni.

Mesajele cu jucătorii

Dacă vrei să trimiţi un mesaj, introdu numele destinatarului în câmpul corespunzător din tabul "Scrie mesaj" în Centrul de mesaje. Scrie jos mesajul, apoi dă click pe "Trimite mesaj", şi asta e tot.
Dacă primeşti un mesaj, butonul Centrului de mesaje va clipi. Mesajele primite şi trimise pot fi găsite în tabul "Mesaje". Foloseşte lupa sau dă click pe mesaj pentru a vedea întreaga conversaţie, pe care, bineînţeles, o poţi şterge sau continua.

Chatul

Pentru a vorbi cu jucătorii din lumea respectivă, cu cei din vecinătate sau cu cei din ghildă, dă click pe butonul de chat din colţul din dreapta sus al ecranului şi alege canalul dorit de comunicare. Atenţie! Vorbeşte amical şi nu spama.

Forumul

Poţi intra pe forumul jocului fie direct, dând click pe butonul din joc, fie cu ajutorul acestui link: http://forum.ro.forgeofempires.com

Alegerea lumii

Bine ai revenit, .

Acestea sunt lumile în care ai jucat deja:
  Începe o lume nouă, pe care încă nu ai descoperit-o

   Nu eşti ?

   Deconectează-te

   blaaah