Informații principale

Bine ai venit la Forge of Empires! Preia conducerea unui imperiu important: construiește-ți orașul, condu-l cu succes de-a lungul epocilor, cercetează noi tehnologii, cucerește lumea și triumfă în lupta împotriva inamicilor. Acest manual poate fi folosit ca un important sprijin în misiunea ta: aici vei găsi un ghid detaliat referitor la toate informațiile importante din joc, tabele complete și sfaturi valoroase.

Scopul jocului

Calea către succes constă în folosirea chibzuită a resurselor – doar dacă găsești echilibrul corect între venituri și cheltuieli poți debloca noi tehnologii, îți poți dezvolta continuu orașul și vei putea astfel câștiga faimă.

Epocile

Mai întâi, ești liderul unui mic trib. Cu timpul, te dezvolți – explorezi noi tehnologii, cucerești teritorii și îți transformi micul sat într-o metropolă grandioasă. Jocul este, în mare, împărțit în epoci. Începi în Epoca de Piatră, și treci prin Epoca Bronzului, Epoca Fierului, diferite etape ale Evului Mediu, Era Colonială, Epoca Industrială și altele, mai recente, ce te așteaptă să le descoperi. Intri într-o nouă epocă prin deblocarea tehnologiilor din acea perioadă în Schema de Cercetare. Odată ajuns într-o nouă eră, primești o nouă Primărie, ce o înlocuiește pe cea veche. De cele mai multe ori, la intrarea în noua epocă, primești și câteva tipuri noi de clădiri pe care le poți construi imediat.

Harta Continentului

Dezvoltarea și coordonarea orașului nu reprezintă, însă, tot. Pe Harta Continentului, îți poți lărgi imperiul pe măsură ce cucerești provincie după provincie. Și se merită, deoarece se obțin câștiguri importante. Harta Continentului este împărțită în secțiuni ce corespund, în mare, epocilor. Progresul tău pe hartă corespunde, cu aproximație, evoluției cercetării. Și iată - o întreagă lume se întinde dincolo de Harta Continentului, cu alte hărți și alte aventuri.

Jucătorii

În principal, îți planifici orașul și parcursul lui pe Harta Continentului singur, dar interacțiunile cu alți jucători din vecinătate sunt cheia succesului și a plăcerii jocului. Fă cu ei comerț pentru a obține resursele de care ai atâta nevoie. Vizitează-le și sprijină-le orașul, sau ia-ți armata și înfruntă-i pe câmpul de luptă în cadrul turnirurilor, pentru a le arăta ce comandant talentat ești. Și, nu în ultimul rând, poți construi vestitele Clădiri legendare, care sunt dificil de obținut, iar la ridicarea lor vei avea nevoie de ajutorul vecinilor și prietenilor.

Alegerea lumii

Bine ai revenit, .

Acestea sunt lumile în care ai jucat deja:
  Începe o lume nouă, pe care încă nu ai descoperit-o

   Nu eşti ?

   Deconectează-te

   blaaah